halo readers .i hope you happy to reads this .maybe my blog do not beautiful like yours.oke .actually i not a good writer .apeapepun thanks . :):p .

Wednesday, 21 December 2011

hilangkan tension ~




Jom kita main 1 permainan

bergelak sebentar atau senyum sejenak. release tention~

i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta

Februari - Aku gigit

Mac - Aku belasah

April - Aku peluk

Mei - Aku terhantuk

Jun - Aku terkentut depan

Julai - Aku menari dengan

Ogos - Aku pergi dating dengan

September - Aku lambai dekat

Oktober - Aku muntah depan

November - Aku jerit dekat

Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku

2 - Komputer aku

3 - Liverpool

4 - Garfield

5 - Musuh dalam selimut aku

6 - Gangster

7 - Handphone aku

8 - Gerrard

9 - Driver Bas

10 - Semut

11- Kawan baik aku

12 - Polis

13 - Taik kucing

14 - Patung barbie

15 - Lee Chong Wei

16 - Mak Mertua aku

17 - Mak tiri aku

18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku

19 - Makcik kantin

20 - Sharifah Amani

21 - Upin dan

22 - Siti Nurhaliza

23 - Spongebob

24 - Cristiano Ronaldo

25 - Bapuk/Maknyah

26 - Kawan aku

27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia

28 - Jiran aku

29 - Orang gila

30 - Taylor swift

31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem

Hitam - Sebab aku gila

Pink - Sebab aku suka single

Merah - Sebab mak aku suruh

Biru - Sebab aku tak tahan

Hijau - Sebab aku baik hati

Ungu - Sebab aku cemburu

Kelabu - Sebab bomoh suruh

Kuning - Sebab suka hati aku la

Oren - Sebab aku baru putus cinta

Coklat - Sebab aku tak tentu arah

Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

sambungkan bg jadi 1 ayat..

KONGSI-KONGSILAH JAWAPAN ANDA~ (JAWAPAN JUJUR BARU BEST) ^^v


Tuesday, 20 December 2011

bengang!





bengang!geram!marah!.

korang nak tahu kenapa alia tibatiba bengang ni.bace la bawah ni.
  •                               
    • pening .semua orang suruh like page tuh lah nie la .habiss pages akuu korang tak like.
      mnyampah . bhahaha.


      •               kankankan.bengang tak .bhahaha.oke.taklah bengang .
                      tapi,alia tengah bengang .

                       haa !antara yang hantar itu ada dalam senarai .

                                                         jangan nak lari pulak ye .ingatingat.
                                    bhahaha. :)
                                  


        siapa yang tersenarai tuh jangan marah ye .bhahaha :)

Saturday, 17 December 2011

not liked !





you now why i dont like you.because 
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kauu tu terlampau gedikk !okey dear,look of your sikap tuh.
puiih ! menyampah.dari dulu sampai sekarang kauu masihh tak ubah sikap kauu kan .dari dulu aku sabar tengok muka kauu.tngok facebook kauu .tengok gambar kauu lah haper la .akuu sabar jerrk tau .kau tayang kauu punya body tu sesuka hati jer .sedar lah diri kauu tu siape.kauu is a islam girl .bukan orang kafirr.kauu macam memalukan islam je la .berubah la .akuu tengok kan kauu akan lebih cantik if kauu pakai tudung .cantik haper .

okey .i stop.akuu tak nak kumpul dosa lebihlebih .
kbhye.
(sory siape yang terasa.gedik lebih akuu taknak oke)

bye. :P


Friday, 16 December 2011

come back !




halohalo.thanks for being my friends.gud bye .i will miss you lots.ILYSDM.
maybe next years alia will miss you my bestfriend.kenangan kita yang kita buad tu alia akan ingat.alia harap awak dpt kawan yang lebih baik oke.
thanks.

luvwithluv-alia.<3

Saturday, 10 December 2011

stop it !




haloo readers .malammalam buterr alia post nie .takrettireti nak tidoo .tadi post  kata nak tido .tak jadi kerr .

(merepaklebih)

okey la .macukk tajukk ye darl.malammalam bute alia tengok KLIP 3GP .takretireti nak seram .karang hantu kat dalam cerita tuh datang .habisslah .trauma satu badan .khee .stop it .jagan cakap ckp benda tuh lagi yerr .tengok kat youtube la .happerlagi .takkan tengook kat you to you kot.hee~tengok ceritacerita hantu kat youtube .pergh .metetus!oke.pesalah mengaku bahawa perkara diatas memang salah dy serdiri.alia bukak cerita tu.THEN,alia tengok .dah mulai seram .mama nak main .(menyerah je la).So ,kasik je la .alia suruh kakak tutup kan cerita tu .sampai malam dier taktutup .adoii !malam dier tengok citer tu .err-.-seramm !oke.adik nak maiin .kasi la.happer lagi.suruh tutup benda tu .tapi ,tade sorang tutup .alia tutuppp.

DAHH HABIS KESERAMAN TADI.Then..

THE END~
hha .mengok ye budakk .saper suruh bacerr .

azam baruu




azamazamazamazam BAARUU !
 azam baruu untuk 2012 .

yeah  :)

nak penuhkan fardhu ain .
nak belajar sungguhsungguh .

err ,lagilagilagi.

ape eh ?

haa!
seem like your azam .

sama lah kan .

apa la akuu membebel nie .dah sah budak bengong.tengok tu bebel lagi .
haish. -,-"

Thursday, 8 December 2011

82 rahsia tahi lalat



halohalo.eh,korang nak tahu tak,rahsiia tahi lalat korang.MEMPERSEMBAHKAN 82 RAHSIA TAHI LALAT .

............................................................

1. Bibir atas kanan - Banyak rezeki, pandai
2. Bibir atas kiri - Ramai kawan, baik hati
3. Bibir bawah kanan - Disegani orang, ramai yang suka
4. Bibir bawah kiri - Pandai bicara, tak mudah kalah
5. Leher kanan - Cerdas, jujur, berani menderita
6. Leher kiri - Cerdas dalam segala hal dan banyak pengetahuan
7. Leher di tengah - Tercapai cita-cita
8. Biji mata kanan - Suka serong dan pembohong
9. Biji mata kiri - Pembohong tetapi baik hati
10. Hujung mata kanan - Baik hati, sopan santun, cerdas
11. Hujung mata kiri - Baik budi, murah rezeki
12. Punggung kanan - Agak mengalami kesulitan
13. Punggung kiri - Malas dan suka duduk
14. Betis kanan - Suka berhibur, boros
15. Betis kiri - Rajin, tidak suka menganggur
16. Lutut kanan - Bersikap tidak peduli dan tidak mahu berusaha
17. Lutut kiri - Kurang kuat berusaha
18. Kepala sebelah kanan - Terkabul cita-cita
19. Kepala sebelah kiri - Sering menemui kesusahan
20. Kepala sebelah belakang - Jujur, sabar dan tekun
21. Kening kanan - Cerdas dan cekap
22. Kening kiri - Cerdas dan sopan santun
23. Tengah kening - Keras hati dan berani segala hal
24. Hujung mulut kanan - Kecil rezeki, tak mudah kalah
25. Hujung mulut kiri - Suka berfoya-foya
26. Ketiak kanan - Dapat menyimpan rahsia
27. Ketiak kiri - Jujur, banyak yang cinta
28. Pergelangan kaki kanan - Suka keluar rumah
29. Pergelangan kaki kiri - Kehendak kuat
30. Batang hidung - Banyak dicintai orang dan dapat menjadi kaya
31. Pada hidung - Banyak rezeki
32. Dagu bawah kanan - Jujur dan baik hati
33. Dagu bawah kiri - Bijaksana, dan berbudi luhur
34. Kemaluan kanan atau kiri - Baik, suka senggama
35. Di kepala kemaluan (lelaki) - Bakal beristeri dua
36. Tumit kanan - Jujur dan banyak kawan
37. Tumit kiri - Baik budi
38. Alis kanan - Suka menolong dan baik hati
39. Alis kiri - Ramai yang suka
40. Pangkal peha kanan - Kemahuan kuat
41. Pangkal peha kiri - Suka kerja apa pun
42. Telapak kaki kanan - Tak mudah mengeluh
43. Jari kaki kanan - Suka menolong
44. Jari kaki kiri - Berbudi, suka berbuat baik
45. Bahu kanan - Cermat dalam membuat keputusan, banyak tanggungan
46. Bahu kiri - Suka kerja keras, banyak tanggungjawab
47. Buah dada kanan - Baik hati, pendiam, simpan rahsia
48. Buah dada kiri - Ramai kawan, setia pada pasangan
49. Lengan kanan - Setia dan taat pada atasan
50. Lengan kiri - Menepati janji dan rajin
51. Pipi kanan - Ramai teman
52. Tengah-tengah pipi kanan - Ramai yang suka
53. Tengah-tengah pipi kri - Ramai teman
54. Ubun-ubun - Kurang jujur
55. Pusat - Cerdas, tangkas, tekun
56. Pusat bahagian kanan - Sejahtera dalam hidup
57. Pusat bahagian kiri - Beroleh kemuliaan
58. Pinggang kanan - Sayang pada pasangan hidup
59. Pinggang kiri - Disayang pasangan hidup
60. Dada kanan - Dapat mengatasi masalah
61. Dada kiri - Berani, jujur dan sabar
62. Telapak kaki kanan - Tidak mudah mengeluh
63. Telapak kaki kiri - Baik budi pekertinya
64. Siku tangan kanan - Kuat ingin memiliki kejayaan
65. Siku tangan kiri - Baik hati, suka menolong
66. Jari tangan kanan - Serba beroleh keuntungan
67. Jari tangan kiri - Serba baik bekerja
68. Jari telapak tangan kanan - Banyak rezeki tetapi boros
69. Jari telapak tangan kiri - Banyak rezeki dan cermat
70. Pergelangan tangan kanan - Boros, suka bersukaria
71. Pergelangan tangan kiri - Dapat berpangkat
72. Perut bawah kanan - Banyak rezeki, suka memberi maaf
73. Perut bawah kiri - Baik hati, tenang hidupnya
74. Sudut mata kanan dalam - Disayang suami atau isteri
75. Sudut mata kiri dalam - Tidak mudah dilupakan pasangan
76. Sudut mata kanan luar - Baik budi, ramai yang cinta
77. Pelipis kiri - Murah rezeki, dapat jadi kaya
78. Pelipis kanan - Serba berhasil dalam usaha
79. Kelopak mata kanan atas - Baik hati, ramah, berjaya
80. Kelopak mata kiri atas - Baik budi, ramai yang suka
81. Kelopak mata kanan bawah - Agak malas
82. Kelopak mata kiri bawah - Agak bodoh, kurang bijaksana

sekian terima kasih .beritahu la tahi lalat kauu orang kat alia eh . :)

Tuesday, 6 December 2011

perggh .




hari tu kan alia dan beberapa kakaqkakaq pergi tengok wayang .cerita OMBAK RINDU pulak tu.haha .mase nak beli tiket kan,ade satu tragedis yang tak menduga .kiteorang tengok la ade cerita ape kt situ .alia macam biase nak tengok cerita kartun la .haper lagi .lastlast ,kakaq kater ombak rindu la .maser tu alia tak minat sangat dengan tajuk ombak rindu tu.sebabtu la alia pilih kartun .

alia:kalau tak bezt siap eh .
kak zira :kalau bezt belanja makan eh .
kite deal okey .

haha .segmen tu berlaku maase nak masuk wayang .nasib baik tak deal betulbetul .hha.bezt la jugak . 

:)



Monday, 5 December 2011

pening !




hadoii !pening la doe.pening dengan penampilan belog baru .tak biasa guna la .erk . please help me .please .

oke la . papai .nak belajar guna belog baru .khee .byee<3