halo readers .i hope you happy to reads this .maybe my blog do not beautiful like yours.oke .actually i not a good writer .apeapepun thanks . :):p .

Tuesday, 24 January 2012

haiyoo





korang da study ke belum? khehehe .takpetakpe .alia yang kena study tahu tak.dah la ada banyak homework.and then study 4r mmy periksaa .bhahaha .cuti ni alia bole main puaspuas .syook .tapi,kerja sekolah belum lagi .jom teman alia buad homework .

okee bye.

Monday, 2 January 2012

sabar tau .




dear nyna,kita tau awk derita .tapi awk tak bole buad macam ni harihari.macam mana pelajaran tu nak masuk kat kepala hotak .macam mana pulak awk nak dapat 5A.kita kan kawan .susah senang kita rasa sama sama kan .sabar tau .jaga diri tu baikbaik tau .kalau awk tak ade,takde lah org mulut murai lagi .awak jangan sedihsedih tau .nanti azam awk tak tercapai pulak .sabar ye .
kalau awk sedih,kita pun sedih.kita tumpang sedih jugak tau .
akhir kata dari kita,sabar,sabar,sabar .

awak mesti kuatkan semangat oke.

dari kawanmu,
alia syaheeda

rindu awak







hye awak.kita nak kenal dengan awak bole tak ?kita ckp dengan jujur ni tau awk.dalam hati kite,kita rasa rindu sangat kat awak.kenapa?sebab kita rindu dengan awak la .awak awak.kalau kita rindu awak,kita selalu tengok messages tu.rindu masa tu tau :') .tadi,kita cari nama awk kat fb ,tapi kita tak jumpe.kenapa awk takde kat friends lits kite ?kite cari awak macam org gila tau .kenapa?ada orang block awak ke?kita rindu sangat masa awak ada cakap yang kita ada boy tak?rindu sangat .awak la satusatu nya lakilaki yang berani nak ckp macam tu kat kita .hermm,mungkin kita takde jodoh kot dengan awk.mungkin jodoh kita dengan org lain.kita redha je la.kita kan ada periksa besar tahun ni.kita taknak fikir pasal tu.kita akan cuba lupekan awak seadanya .insyaalah .awak awak,doakan kita dapat full A tau .kita nak sangat awak tengok blog kita.lagilagi post yang ni.akhir kata i'm miss you like heaven
                                                       hrp hrp kita dpt jumpa awk .
                            last daripada kita,


                                     Selamat tinggal. 


 with love,alia<3