halo readers .i hope you happy to reads this .maybe my blog do not beautiful like yours.oke .actually i not a good writer .apeapepun thanks . :):p .

Tuesday, 24 January 2012

haiyoo





korang da study ke belum? khehehe .takpetakpe .alia yang kena study tahu tak.dah la ada banyak homework.and then study 4r mmy periksaa .bhahaha .cuti ni alia bole main puaspuas .syook .tapi,kerja sekolah belum lagi .jom teman alia buad homework .

okee bye.

Monday, 2 January 2012

sabar tau .




dear nyna,kita tau awk derita .tapi awk tak bole buad macam ni harihari.macam mana pelajaran tu nak masuk kat kepala hotak .macam mana pulak awk nak dapat 5A.kita kan kawan .susah senang kita rasa sama sama kan .sabar tau .jaga diri tu baikbaik tau .kalau awk tak ade,takde lah org mulut murai lagi .awak jangan sedihsedih tau .nanti azam awk tak tercapai pulak .sabar ye .
kalau awk sedih,kita pun sedih.kita tumpang sedih jugak tau .
akhir kata dari kita,sabar,sabar,sabar .

awak mesti kuatkan semangat oke.

dari kawanmu,
alia syaheeda

rindu awak







hye awak.kita nak kenal dengan awak bole tak ?kita ckp dengan jujur ni tau awk.dalam hati kite,kita rasa rindu sangat kat awak.kenapa?sebab kita rindu dengan awak la .awak awak.kalau kita rindu awak,kita selalu tengok messages tu.rindu masa tu tau :') .tadi,kita cari nama awk kat fb ,tapi kita tak jumpe.kenapa awk takde kat friends lits kite ?kite cari awak macam org gila tau .kenapa?ada orang block awak ke?kita rindu sangat masa awak ada cakap yang kita ada boy tak?rindu sangat .awak la satusatu nya lakilaki yang berani nak ckp macam tu kat kita .hermm,mungkin kita takde jodoh kot dengan awk.mungkin jodoh kita dengan org lain.kita redha je la.kita kan ada periksa besar tahun ni.kita taknak fikir pasal tu.kita akan cuba lupekan awak seadanya .insyaalah .awak awak,doakan kita dapat full A tau .kita nak sangat awak tengok blog kita.lagilagi post yang ni.akhir kata i'm miss you like heaven
                                                       hrp hrp kita dpt jumpa awk .
                            last daripada kita,


                                     Selamat tinggal. 


 with love,alia<3
                                                                         


Wednesday, 21 December 2011

hilangkan tension ~




Jom kita main 1 permainan

bergelak sebentar atau senyum sejenak. release tention~

i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta

Februari - Aku gigit

Mac - Aku belasah

April - Aku peluk

Mei - Aku terhantuk

Jun - Aku terkentut depan

Julai - Aku menari dengan

Ogos - Aku pergi dating dengan

September - Aku lambai dekat

Oktober - Aku muntah depan

November - Aku jerit dekat

Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku

2 - Komputer aku

3 - Liverpool

4 - Garfield

5 - Musuh dalam selimut aku

6 - Gangster

7 - Handphone aku

8 - Gerrard

9 - Driver Bas

10 - Semut

11- Kawan baik aku

12 - Polis

13 - Taik kucing

14 - Patung barbie

15 - Lee Chong Wei

16 - Mak Mertua aku

17 - Mak tiri aku

18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku

19 - Makcik kantin

20 - Sharifah Amani

21 - Upin dan

22 - Siti Nurhaliza

23 - Spongebob

24 - Cristiano Ronaldo

25 - Bapuk/Maknyah

26 - Kawan aku

27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia

28 - Jiran aku

29 - Orang gila

30 - Taylor swift

31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem

Hitam - Sebab aku gila

Pink - Sebab aku suka single

Merah - Sebab mak aku suruh

Biru - Sebab aku tak tahan

Hijau - Sebab aku baik hati

Ungu - Sebab aku cemburu

Kelabu - Sebab bomoh suruh

Kuning - Sebab suka hati aku la

Oren - Sebab aku baru putus cinta

Coklat - Sebab aku tak tentu arah

Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

sambungkan bg jadi 1 ayat..

KONGSI-KONGSILAH JAWAPAN ANDA~ (JAWAPAN JUJUR BARU BEST) ^^v


Tuesday, 20 December 2011

bengang!





bengang!geram!marah!.

korang nak tahu kenapa alia tibatiba bengang ni.bace la bawah ni.
  •                               
    • pening .semua orang suruh like page tuh lah nie la .habiss pages akuu korang tak like.
      mnyampah . bhahaha.


      •               kankankan.bengang tak .bhahaha.oke.taklah bengang .
                      tapi,alia tengah bengang .

                       haa !antara yang hantar itu ada dalam senarai .

                                                         jangan nak lari pulak ye .ingatingat.
                                    bhahaha. :)
                                  


        siapa yang tersenarai tuh jangan marah ye .bhahaha :)

Saturday, 17 December 2011

not liked !





you now why i dont like you.because 
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kauu tu terlampau gedikk !okey dear,look of your sikap tuh.
puiih ! menyampah.dari dulu sampai sekarang kauu masihh tak ubah sikap kauu kan .dari dulu aku sabar tengok muka kauu.tngok facebook kauu .tengok gambar kauu lah haper la .akuu sabar jerrk tau .kau tayang kauu punya body tu sesuka hati jer .sedar lah diri kauu tu siape.kauu is a islam girl .bukan orang kafirr.kauu macam memalukan islam je la .berubah la .akuu tengok kan kauu akan lebih cantik if kauu pakai tudung .cantik haper .

okey .i stop.akuu tak nak kumpul dosa lebihlebih .
kbhye.
(sory siape yang terasa.gedik lebih akuu taknak oke)

bye. :P


Friday, 16 December 2011

come back !




halohalo.thanks for being my friends.gud bye .i will miss you lots.ILYSDM.
maybe next years alia will miss you my bestfriend.kenangan kita yang kita buad tu alia akan ingat.alia harap awak dpt kawan yang lebih baik oke.
thanks.

luvwithluv-alia.<3