halo readers .i hope you happy to reads this .maybe my blog do not beautiful like yours.oke .actually i not a good writer .apeapepun thanks . :):p .

Monday, 2 January 2012

rindu awak







hye awak.kita nak kenal dengan awak bole tak ?kita ckp dengan jujur ni tau awk.dalam hati kite,kita rasa rindu sangat kat awak.kenapa?sebab kita rindu dengan awak la .awak awak.kalau kita rindu awak,kita selalu tengok messages tu.rindu masa tu tau :') .tadi,kita cari nama awk kat fb ,tapi kita tak jumpe.kenapa awk takde kat friends lits kite ?kite cari awak macam org gila tau .kenapa?ada orang block awak ke?kita rindu sangat masa awak ada cakap yang kita ada boy tak?rindu sangat .awak la satusatu nya lakilaki yang berani nak ckp macam tu kat kita .hermm,mungkin kita takde jodoh kot dengan awk.mungkin jodoh kita dengan org lain.kita redha je la.kita kan ada periksa besar tahun ni.kita taknak fikir pasal tu.kita akan cuba lupekan awak seadanya .insyaalah .awak awak,doakan kita dapat full A tau .kita nak sangat awak tengok blog kita.lagilagi post yang ni.akhir kata i'm miss you like heaven
                                                       hrp hrp kita dpt jumpa awk .
                            last daripada kita,


                                     Selamat tinggal. 


 with love,alia<3
                                                                         


No comments:

Post a Comment

sudah habiss bacerr ye sayang .
trimas .